anaptuksiaki simpraksi

 

Αναπτυξιακή Σύμπραξη

Προώθηση και διεθνοποίηση των τοπικών προϊόντων

Promotion and internationalization of local products

 

«Δράσεις κατάρτισης & στήριξης ανέργων με κατεύθυνση στην προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων της Αχαΐας»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 16/6/2014

 

«Τοπικά Προϊόντα και Κρουαζιέρα στην Πράξη. Αχαϊκό Πρωινό»

 

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «Προώθηση και Διεθνοποίηση των Τοπικών Προϊόντων» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Τοπικά προϊόντα και κρουαζιέρα στην πράξη» καιυποδέχεται τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Salamis Filoxenia» προσφέροντάς τους «αχαϊκό πρωινό». Η ανάπτυξη της κρουαζιέρας αποτελεί σημαντικό όχημα τοπικής ανάπτυξης και εντάσσεται στους άμεσους στόχους του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιουνίου και ώρα 7 π.μ. στον επιβατικό σταθμό Παν. Κανελλόπουλος κατά την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Salamis Filoxenia». Οι επιβάτες, το πλήρωμα και το κοινό της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα αχαϊκά προϊόντα που θα προσφέρουν τοπικοί παραγωγοί και επιχειρηματίες.

Την εκδήλωση υποδοχής και φιλοξενίας διοργανώνει ο Οργανισμός Λιμένος Πάτρας (ΟΛΠΑ Α.Ε.) ως εταίρος της Σύμπραξης και εντάσσεται στις ενέργειες δικτύωσης της Πράξης «Δράσεις κατάρτισης και στήριξης ανέργων με κατεύθυνση στην προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων της Αχαΐας».

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία.

 

Θεόδωρος Τσούμπελης

Πρόεδρος Δ.Σ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο Γραφείο Ενημέρωσης της Αναπτυξιακής Σύμπραξης στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα), κος Κώστας Γιωτόπουλος, τηλ. 2610-277779 και στον Οργανισμό Λιμένος Πάτρας (ΟΛΠΑ Α.Ε.), κα Νινέττα Σερέτη, τηλ. 2610-365113.

 

Η Πράξη «Δράσεις κατάρτισης & στήριξης ανέργων με κατεύθυνση στην προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων της Αχαΐας» υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7 «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένων στις ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της Α.Σ. «Προώθηση & Διεθνοποίηση των Τοπικών Προϊόντων»

T: 2610277779 & 2610622027 ┃ e-a.gr/ sympraxi ┃ Προώθηση και Διεθνοποίηση των Τοπικών Προϊόντων

 

 foot1

 

 

 

 

 

Για να δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Για να δείτε την αφίσα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Ταυτότητα ΣΕΒΠΔΕ

Το 1918 με πρωτοβουλία Επιχειρήσεων - Βιομηχανιών της περιοχής του Ν. Αχαΐας, ιδρύεται ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, με έδρα την πόλη της Πάτρας και περιοχή ευθύνης του τις γεωγραφικές περιοχές της Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Υπηρεσίες προς τα μέλη

Ο ΣΕΒΠΔΕ ενημερώνει και πληροφορεί για:
- Περιφερειακή Πολιτική, Εισοδηματική Πολιτική, Αναπτυξιακή Πολιτική, Κοινωνική Πολιτική
- Εργατική & Ασφαλιστική Νομοθεσία, Υγιεινή & Ασφάλεια, Φορολογικά,
- Δημοσιονομικά, Επενδυτικά Θέματα
- Πολιτική εισαγωγών - εξαγωγών,
- Χρηματοπιστωτικά Θέματα
- Κρατικές Προμήθειες
- Ενέργεια

Βότση 2, Πάτρα Τ.Κ. 26221

Tηλ.: +30-2610-620815

e-mail: info@sevpde.gr

 

© 2016 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος. All Rights Reserved. Powered By Dynacomp S.A.

Search