ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Απολογιστική  Γενική Συνέλευση του   Συνδέσμου Βιομηχανιών  Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος ,   που πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο  13/4/2013 και ώρα 10: 30 π.μ.  στο  συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου  ΠΟPTΟ – ΡΙΟ .

 Στο πρώτο μέρος (ανοικτή εκδήλωση) ,   είχε   προσκληθεί ως  κεντρικός ομιλητής ο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών  κ. Χρήστος  Σταϊκούρα , ο οποίος τελικά δεν παρέστη. Με επιστολή του ζήτησε συγνώμη για την απουσία του η οποία  οφείλετο στις διαπραγματεύσεις με την Τρόϊκα και τη σύσκεψη των τριών αρχηγών το μεσημέρι  του Σαββάτου.

Τον εκπροσώπησε ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης , Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας, ενώ παρόντες ήταν ό Γεν. Γραμματέας  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας, ο βουλευτής Αθανάσιος Νταβλούρος, ο  αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γιώργος Αγγελόπουλος,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Μπουρδούλης,  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής Και Πειραιώς κ. Δημήτριος  Μαθιός, ο πρόεδρος του ΟΛΠΑ κ.  Κώστας Πλατυκώστας και πλήθος επιχειρηματιών και εκπροσώπων επιχειρήσεων  από την Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα.

Ιδιαίτερη στιγμή και συγκινητική ήταν η απονομή τιμητικής διάκρισης στον αποχωρήσαντα Γενικό Διευθυντή κ. Σοφοκλή Κολαϊτη για την πολύχρονη προσφορά του στο Σύνδεσμο.

Ταυτότητα ΣΕΒΠΔΕ

Το 1918 με πρωτοβουλία Επιχειρήσεων - Βιομηχανιών της περιοχής του Ν. Αχαΐας, ιδρύεται ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, με έδρα την πόλη της Πάτρας και περιοχή ευθύνης του τις γεωγραφικές περιοχές της Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Υπηρεσίες προς τα μέλη

Ο ΣΕΒΠΔΕ ενημερώνει και πληροφορεί για:
- Περιφερειακή Πολιτική, Εισοδηματική Πολιτική, Αναπτυξιακή Πολιτική, Κοινωνική Πολιτική
- Εργατική & Ασφαλιστική Νομοθεσία, Υγιεινή & Ασφάλεια, Φορολογικά,
- Δημοσιονομικά, Επενδυτικά Θέματα
- Πολιτική εισαγωγών - εξαγωγών,
- Χρηματοπιστωτικά Θέματα
- Κρατικές Προμήθειες
- Ενέργεια

Βότση 2, Πάτρα Τ.Κ. 26221

Tηλ.: +30-2610-620815

e-mail: info@sevpde.gr

 

© 2016 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος. All Rights Reserved. Powered By Dynacomp S.A.

Search