ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

           Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος  σε συνεργασία με την  Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και την Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας συμμετέχει στην υλοποίηση του προγράμματος φιλοξενίας (press trip)

εικοσαμελούς δημοσιογραφικής αποστολής Ρώσων Αρχισυντακτών στην ΠΑΤΡΑ 17 Μαρτίου 2013, μεστόχο την θετική προβολή της εικόνας της χώρας μας αλλά και της περιοχής μας, σε σημαντικά ΜΜΕ της Ρωσίας και την ενημέρωση της ρωσικής κοινής γνώμης για θέματα ενέργειας, οικονομίας, τουρισμού και πολιτισμού.

         Στα πλαίσια του εν λόγω προγράμματος οι Ρώσοι δημοσιογράφοι θα επισκεφθούν  τον Ι. Ν. Αποστόλου Ανδρέα, το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο και θα παρακολουθήσουν την παρέλαση και τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού της Κυριακής.

       Πριν την παρέλαση  θα παρατεθεί γεύμα εργασίας στην δημοσιογραφική αποστολή από τον κ. Γιώργο Κεπενό , Πρόεδρο  του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος . Θα παρευρίσκονται εκτός από τα μέλη της αποστολής , ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας κος Ανδρέας Κατσανιώτης ,ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κος Ιωάννης Παναγιωτόπουλος και ο επιτετραμμένος της Ρωσικής Πρεσβείας κος Vladimir D. MAYSTRENKO.

ΠΑΤΡΑ 15/3/2013

Ταυτότητα ΣΕΒΠΔΕ

Το 1918 με πρωτοβουλία Επιχειρήσεων - Βιομηχανιών της περιοχής του Ν. Αχαΐας, ιδρύεται ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, με έδρα την πόλη της Πάτρας και περιοχή ευθύνης του τις γεωγραφικές περιοχές της Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Υπηρεσίες προς τα μέλη

Ο ΣΕΒΠΔΕ ενημερώνει και πληροφορεί για:
- Περιφερειακή Πολιτική, Εισοδηματική Πολιτική, Αναπτυξιακή Πολιτική, Κοινωνική Πολιτική
- Εργατική & Ασφαλιστική Νομοθεσία, Υγιεινή & Ασφάλεια, Φορολογικά,
- Δημοσιονομικά, Επενδυτικά Θέματα
- Πολιτική εισαγωγών - εξαγωγών,
- Χρηματοπιστωτικά Θέματα
- Κρατικές Προμήθειες
- Ενέργεια

Βότση 2, Πάτρα Τ.Κ. 26221

Tηλ.: +30-2610-620815

e-mail: info@sevpde.gr

 

© 2016 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος. All Rights Reserved. Powered By Dynacomp S.A.

Search