sev                                        nees deksiotitesimage003

 

Εκδήλωση στην Πάτρα στις 04/06/2014 – 18:30, με θέμα:

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ : Πρωτοβουλία για την ανάπτυξη δεξιοτήτων καινοτομίας σε Στελέχη και Επιχειρήσεις

Ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, σας προσκαλούν τηνΤετάρτη  04/06/2014 και ώρα 18:30 στην Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα (αίθουσα Επιμελητηρίου Αχαΐας), με θέμα: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ – Πρωτοβουλία για την ανάπτυξη δεξιοτήτων καινοτομίας σε Στελέχη και Επιχειρήσεις.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο έργο «Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την Ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Καινοτομίας» που υλοποιείται από την Ένωση Εταιρειών ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ Α.Ε. – PLANET Α.Ε.

Η υλοποίηση της Πρωτοβουλίας «Innovation Expert – Καινοτομία στην Πράξη» έχει ξεκινήσει δυναμικά, με βάση τον μεγάλο αριθμό αιτήσεων συμμετοχής στις δράσεις επιμόρφωσης, συμβουλευτικής υποστήριξης και δικτύωσης. Με σκοπό τη διευκόλυνση των στελεχών επιχειρήσεων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δράσεις της συγκεκριμένης Πρωτοβουλίας Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Καινοτομίας, επισημαίνεται ότι η Πρόσκληση για τα στελέχη επιχειρήσεων παραμένει ανοικτή έως τις 30/06/2014.

Η Πρωτοβουλία του ΣΕΒ «Innovation Expert - Καινοτομία στην Πράξη» περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:

Ü  Επιμόρφωση στελεχών από έμπειρους εκπαιδευτές για την ανάπτυξη των αναγκαίων γνώσεων και δεξιοτήτων και την ουσιαστική κατανόηση των διαδικασιών παραγωγικής, εμπορικής, λειτουργικής και οργανωσιακής καινοτομίας.

Ü  Συμβουλευτική υποστήριξη στελεχών και επιχειρήσεων από εξειδικευμένους συμβούλους για την προετοιμασία και εφαρμογή ενός πλάνου καινοτομίας αλλά και τη δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού διαχείρισης της καινοτομίας μέσα στην επιχείρηση.

Ü  Δικτύωση στελεχών και επιχειρήσεων με φορείς και εμπειρογνώμονες καινοτομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την αμοιβαία στήριξη των προσπαθειών τους και τη διάχυση καλών πρακτικών μετασχηματισμού της καινοτομίας σε βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

Στην Πρωτοβουλία «Innovation Expert – Καινοτομία στην Πράξη» θα ενταχθούν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, συνολικά 460 στελέχη από περίπου 230 επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου, που δραστηριοποιούνται στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Β. Αιγαίου, Κρήτης (Άξονας 7), καθώς και στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Αττικής (Άξονας 8).

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης (πατήστε εδώ), καθώς και να συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Καινοτομίας υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στον ακόλουθο σύνδεσμο. Αναλυτικές πληροφορίες για τους στόχους και το πλαίσιο της Πρωτοβουλίας διατίθενται στην ιστοσελίδα: www.sev4enterprise.org.gr  (Καινοτομία), καθώς και από τους συνεργαζόμενους φορείς:

§  ΣΕΒ / Αθήνα, τηλ.: 211 5006118

§  ΣΒΠΔΕ / Πάτρα, τηλ.: 2610 620815

§  Επιμελητήριο Αχαΐας, τηλ.: 2610 277779

§  Ανάδοχος Έργου: Ένωση Εταιρειών ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ ΑΕ - PLANET ΑΕ, τηλ. 2104629300, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσβλέποντας στην ανταπόκρισή σας και στη συμμετοχή σας σε αυτή τη δυναμική αναπτυξιακή παρέμβαση, θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε και από κοντά στο Επιμελητήριο Αχαΐας την προσεχή Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014.

 

 

 

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» 
και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

cid:<a href=

Ταυτότητα ΣΕΒΠΔΕ

Το 1918 με πρωτοβουλία Επιχειρήσεων - Βιομηχανιών της περιοχής του Ν. Αχαΐας, ιδρύεται ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, με έδρα την πόλη της Πάτρας και περιοχή ευθύνης του τις γεωγραφικές περιοχές της Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Υπηρεσίες προς τα μέλη

Ο ΣΕΒΠΔΕ ενημερώνει και πληροφορεί για:
- Περιφερειακή Πολιτική, Εισοδηματική Πολιτική, Αναπτυξιακή Πολιτική, Κοινωνική Πολιτική
- Εργατική & Ασφαλιστική Νομοθεσία, Υγιεινή & Ασφάλεια, Φορολογικά,
- Δημοσιονομικά, Επενδυτικά Θέματα
- Πολιτική εισαγωγών - εξαγωγών,
- Χρηματοπιστωτικά Θέματα
- Κρατικές Προμήθειες
- Ενέργεια

Βότση 2, Πάτρα Τ.Κ. 26221

Tηλ.: +30-2610-620815

e-mail: info@sevpde.gr

 

© 2016 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος. All Rights Reserved. Powered By Dynacomp S.A.

Search